Γιάννης Λαδόπουλος στον 94FM: «Μοναδικός μας γνώμονας το όφελος των Χαλανδραίων!»

Κλασσικό

Αισιόδοξος ότι το νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής, με το οποίο θα διεξαχθούν οι επικείμενες δημοτικές εκλογές δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη στην Διοίκηση που θα προκύψει την επομένη, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Γιάννης Λαδόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Το ήθος είναι το βασικό κριτήριο επιλογής των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Συνδυασμού μας. Δεν κάναμε και θα κάνουμε ποτέ φτωχή αντιπολίτευση. Πάντα γνώμονάς μας είναι το όφελος των Χαλανδραίων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λαδόπουλος.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η σημερινή Κυβέρνηση στήριξε το δήμαρχο της πόλης Σίμο Ρούσσο, κάτι που είναι εμφανές στην καθαριότητα, όπου λόγω των 200 περίπου συμβασιούχων η κατάσταση είναι σαφέστατα βελτιωμένη.

Αντίθετα, σύμφωνα με τον κ. Λαδόπουλο η παρούσα δημοτική αρχή δεν έπραξε τίποτα για την αντιμετώπιση τόσο του κυκλοφοριακού όσο και της έλλειψης χώρων στάθμευσης.

«Η παρούσα δημοτική αρχή δεν έδωσε καμία λύση στο κυκλοφοριακό. Δική μας πρόταση είναι η ομογενοποίηση του κέντρου της πόλης και παράλληλη πεζοδρόμησή του. Προτεραιότητά μας είναι ο πολίτης έναντι του οχήματος», ήταν τα λόγια του Γιάννη Λαδόπουλου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Λαδόπουλου στο παρακάτω link:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s