Έλλη Λεβέντη

Κλασσικό

leventi.jpg

Γεννήθηκα και μένω στο Χαλάνδρι. Είμαι γόνος παλαιών Χαλανδραίων. Αποφοίτησα από το 1ο ενιαίο Λύκειο Χαλανδρίου. Σπουδάζω Νοσηλευτική στη σχολή του νοσοκομείου Ευαγγελισμού, ήταν μια επιλογή συνειδητή γιατί αγαπώ και νοιάζομαι τον συνάνθρωπο. Από το 2009 μέχρι και το 2014 εργάστηκα στο Συμβουλευτικό Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής του Δήμου Χαλανδρίου ως γραμματέας, όπου ήταν και η αφορμή να ασχοληθώ με τα κοινά, καθώς ήθελα να είμαι δίπλα σε κάθε δημότη. Τον τελευταίο  χρόνο εργάζομαι εθελοντικά ως νοσηλεύτρια στο ίδιο κέντρο.          

Αγαπώ το Χαλάνδρι μας. Οραματίζομαι το Χαλάνδρι ως έναν φιλικό τόπο για τους ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των ικανοτήτων. Έναν καθαρό και ασφαλή χώρο για όλους. Μια δημοτική αρχή δίπλα και μαζί με κάθε πολίτη. Όλοι μαζί  μπορούμε ενωμένοι να τα καταφέρουμε  γιατί ‘’Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι’’.

Επέλεξα να είμαι στο συνδυασμό του κ. Γιάννη Λαδόπουλου γιατί οραματίζεται και εκείνος έναν τόπο φιλικό για όλους για το δικό μας Χαλάνδρι. Τον γνώρισα τον κ. Γιάννη Λαδόπουλο στο Συμβουλευτικό Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής του Δήμου Χαλανδρίου όπου είναι ιδρυτής και εμπνευστής του έργου.

Ο κ. Γιάννης προσφέρει αμισθί τις ιατρικές του υπηρεσίες προς όφελος του κοινωνικού συνόλου στο κέντρο προληπτικής Ιατρικής για τον συντοπίτη Χαλανδραίο. Είμαστε μαζί για το Χαλάνδρι γιατί «Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι».

6

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s