Γεώργιος Πάλλας

Κλασσικό

Palas

Κατοικώ στο Χαλάνδρι από το 1970 Τελειώνοντας το σχολείο ακολούθησαν σπουδές σε τεχνική σχολή. Από το 1979 έως το 1981 υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος στις ειδικές δυνάμεις καταδρομέων αλεξιπτωτιστών. Το 1983 προσελήφθην στο μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ ως επόπτης ασφαλείας. Τα τελευταία χρόνια είμαι προϊστάμενος στο τμήμα ασφαλείας του νοσοκομείου.

Μέσω της εργασίας μου και της θέσης που κατέχω έχω κάνει και συνεχίζω συνεχείς εκπαιδεύσεις πολιτικής προστασίας και πυρασφάλειας κατέχοντας τα πιστοποιητικά από δημόσια υπηρεσία. Επίσης για 18 χρόνια ήμουν αντιπρόεδρος και πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ. Σήμερα κατέχω τον Τίτλο του επίτιμου προέδρου των εργαζομένων. Συνεχίζω να εργάζομαι και να κατοικώ στο Χαλάνδρι που τόσο αγαπώ.

Πιστεύω ότι η πείρα μου θα αποδειχτεί επωφελής για το Χαλάνδρι και θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση θεμάτων ασφαλείας, ζωτικών για την πόλη μας.

Είναι τιμή μου να έχω επιλεγεί από τον Γιάννη Λαδόπουλο να συμμετάσχω στον συνδυασμό του, με το οποίο θα φέρουμε μια νέα εποχή στο Χαλάνδρι.

14

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s