Γιώργος Α Βλάσσης

Κλασσικό

Vlassis

Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου πρώην ΑΣΟΕΕ και του Ινστιτούτου στην διοικητική των επιχειρήσεων της ιδίας σχολής με ειδίκευσης στο Marketing research και International Banking στο Πανεπιστήμιο Mac Gill Montreal/Canada εργάσθηκε στην Πρώην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ στην αρχή, στην οικονομική Διεύθυνση και μετέπειτα σαν διευθυντής Καναδά. Μετατέθηκα  στα Κεντρικά γραφεία σαν γενικός Διευθυντής πωλήσεων εξωτερικού, και αργότερα σαν Γενικός Δ/ντής της εταιρείας στην Ισπανία Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία. Επανερχόμενος στο κεντρικό εργάσθηκα στο αεροδρόμιο.

Μετά ευδόκιμο υπηρεσία μετέβηκα  σαν Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας στην Αυστρία/Ουγγαρία, και μετά σαν Γενικός Διευθυντής της εταιρείας στην Γερμανία και Πολωνία από όπου συνταξιοδοτήθηκα.

Η πολυετής εμπειρία ζωής σε διάφορες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις  μου έχει δώσει τα ερείσματα για το όραμα μου για ένα καλύτερο, πολύ πιο σύγχρονο Χαλάνδρι. Θέλω μια πόλη που να προσφέρει ασφάλεια, που να μεριμνά για τους δημότες, που να είναι ανθρώπινη και συνάμα ελκυστική.

Πιστεύω σε αυτή την πόλη και νομίζω ότι η μόνη λύση στα αδιέξοδα είναι η ανάδειξη του Γιάννη Λαδόπουλου σαν Δημάρχου. Θεωρώ ότι πρέπει να τύχει της αμέριστης υποστήριξης όλων των Χαλανδραίων.

2ζζ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s