Ευάγγελος Κουτής

Κλασσικό

Koutis

Γεννήθηκα το 1965 στη Θεσσαλονίκη. Έχω πτυχίο Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θες/νίκης το 1993. 1 χρόνο ειδικότητα Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Γουμένισσας-Κιλκίς(. 3 χρόνια ειδικότητα Δερματολογίας στην Πανεπιστημιακή κλινική του Νοσοκομείου Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων Θες/νίκης 1999-2002.

Υπερεξιδίκευση στη Δερματοχειρουργική, στο Νοσοκομείο “Agostino Gemelli”,στη Ρώμη της Ιταλίας 2002-2003, αλλά και ως άμισθος επιστημονικός συνεργάτης στο ιδιωτικό Δερματολογικό Κέντρο “Skin Laser” της Ρώμης. Από το 2003 βρίσκομαι στην Αθήνα & έχω συνεργαστεί με μεγάλα ιδιωτικά Νοσοκομεία. Από το 2004 διατηρώ Ιδιωτικό Ιατρείο στο Χαλάνδρι.

Σαν ιατρός πιστεύω ότι η πρωτογενής ιατρική φροντίδα πρέπει να παρέχεται σε δημοτικό επίπεδο, ώστε και να αποσυμφορίζονται τα νοσοκομεία και να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ασθενείς. Οπότε πρέπει να τονώσουμε τις δημοτικές δομές προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτό στηρίζω τον Γιάννη Λαδόπουλο αναγνωρίζοντας την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά του στη οικοδόμηση του συμβουλευτικό κέντρο προληπτικής ιατρικής του Δήμου «ΣΚΕΠΙ».

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s