Ιωάννης Παναγιώτης Κουτσικόνας

Κλασσικό

takis.jpg

Ο Ιωάννης Παναγιώτης Κουτσικόνας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι. Εδώ έμαθε τα πρώτα γράμματα, γνωρίζοντας και τις μεγάλες αγάπες της ζωής του, την σκηνοθεσία και τον γραφικό σχεδιασμό. Σπούδασε Ηλεκτρονικός Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, ενώ συνέχισε τις σπουδές του ανακαλύπτοντας νέους τρόπους σχεδίασης Ηλεκτρονικών Συστημάτων λΉχου & Αυτοματισμού, όμως στο τέλος τον κέρδισαν το ραδιόφωνο και η Τηλεόραση.

Από το 1990, συνεργάστηκε με κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς όπως το «Open», το «Ε», ο «ΑΝΤ1», το «MTV», το «Tempo TV», το BBC, το «New Channel», το «Kontra» κ.α.

Αγαπάω το Χαλάνδρι γιατί είναι ο τόπος που μεγάλωσα και θέλω να κάνω το καλύτερο για τον τόπο μου. Θα αγωνιστώ για αυτό με το ήθος μου και όλες μου τις δύναμης για ένα καλύτερο Χαλάνδρι για όλους μας. Θα θέσω όλες μου τις γνώσεις και την εμπειρία μου στη υπηρεσία του Δήμου.

Πιστεύω στην ακεραιότητα και την εντιμότητα του Γιάννη Λαδόπουλου και προσδοκώ στην συνεργασία μαζί του προς την μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια για το Χαλάδρι που αγαπάμε.

1α (10)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s