Λούμος Βύρων

Κλασσικό

Loumos

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 και από τα παιδικά του χρόνια κατοικεί στο Χαλάνδρι . Κατάγεται από οικογένεια παλαιών Χαλανδρέων.

Τελείωσε το Λεόντιο Λύκειο Νέας Σμύρνης το 1998 . Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου του Μιλάνου από όπου πήρε και το πτυχίο του . Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο στρατό ξηράς στη Χίο και στη Χειρουργική κλινική του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου. Εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στην Ευρυτανία.

Ξεκίνησε την ειδικότητα στην  Χειρουργική κλινική του Σισμανογλείου Νοσοκομείου το 2002 . Ειδικεύτηκε στην Ουρολογία στην Α’ Ουρολογική κλινική του Λαϊκού Νοσοκομείου από το 2004 έως το 2008 . Εκτός από την κλασσική Χειρουργική Ουρολογία και Ανδρολογία, εκπαιδεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική στο Νοσοκομείο Αγ. Σάββας και στη Γυναικολογική Ουρολογία στο Νοσοκομείο  Λαϊκό . Έλαβε τον τίτλο της Ιατρικής ειδικότητας της Ουρολογίας το 2009 και από τότε εργάζεται ως ιδιώτης ιατρός . Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό συνεδρίων . Έχει άριστες γνώσεις της Αγγλικής, Γαλλικής και Ιταλικής γλώσσας.

Έχει προσφέρει εθελοντική εργασία ως ιατρός ουρολόγος στα δημοτικά ιατρεία Χαλανδρίου και συμμετέχει από διοικητικές θέσεις σε φιλανθρωπικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο δήμο . Είναι έγγαμος και πατέρας ενός τέκνου.

Η αγάπη του για το Δήμο τον ώθησε να συμμετέχει στο συνδυασμό ’’ Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι ’’ του ιατρού Ιωάννη Λαδόπουλου τον οποίο εκτιμά βαθύτατα . Ο σκοπός της συμμετοχής του στο συνδυασμό είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του στο Χαλάνδρι.

1α (4)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s