Πλήθος κόσμου στην παρουσίση του συνδυασμού μας

Κλασσικό

ypopsifioiΤους πρώτους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους παρουσίασε την Κυριακή ο συνδυασμός «Μπορούμε όλοι μαζί για το ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ»

Σε μια σεμνή τελετή σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Λαδόπουλος παρουσίασε τους πρώτους 33 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους υποψήφιοι ευρωβουλευτές, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμbουλοι και υποψήφιοι βουλευτες, ανάμεσα τους ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, η κ. Ζωή Ράπτη, Ο κ. Φώτης Καρύδας, ο κ. Νίκος Κωστόπουλος, ο κ. Γιάννης Κεχρής, ο κ. Ιωάννης Κατσαγκόλης, η κ. Κατερίνα Νικηφόρου, ο κ. Νίκος Ρωμανός, η κ. Πολυτίμη Λεονάρδου, η κ. Αγγελική Μηλιώτη.

Στην ομιλία του, ο κ. Λαδόπουλος ανακοίνωσε ότι όταν εκλεγεί Δήμαρχος θα αποποιηθεί της δημαρχικής αποζημιώσεως, υπέρ των κοινωνικών δομών του Δήμου, για τις οποίες, όπως τόνισε, εργάζεται χρόνια τώτα, ανιδιοτελώς.

 

Στην ομιλία του ο κ. Λαδόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους του συνδυασμού του τονίζοντας την πολυσυλλεκτικότητα του. Ανάμεσα στα προβλήματα τα οποία στοχοποίησε ως προτεραιότητες του συνδυασμού όταν κερδίσει τις εκλογές ήταν: Το κυκλοφοριακό πρόβλημα, η πράσινη αειφόρος ανάπτυξη, η καθαριότητα, η βιώσιμη αστική κινητικότητα, οι δημοτικές υποδομές, η ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους, η πεζοδρόμηση του ιστορικού κέντρου, η μετάβαση στην κυκλική οικονομία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού χαρακτηρίζεται από την ποιότητα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ενώ ταυτόχρονα είναι ισχυρό και προδήλως πειστικό για να στηρίξει την υλοποίηση των αναγκαίων, σύγχρονων, και καινοτόμων έργων και δράσεων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Αναφερόμενος στα στελέχη του συνδυασμού ο κ. Λαδόπουλος τα χαρακτήρισε άξιους, σοβαρούς, αξιοπρεπείς και έντιμους Χαλανδραίους, που χαρακτηρίζονται από σύγχρονη σκέψη και νοοτροπία.

Θα ακολουθήσει ανάρτηση με φωτογραφικό υλικό της παρουσίασης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s