Βασιλική Πολίτη

Κλασσικό

VAssiliki Politi 2

Ακολουθώντας τη θεωρία του Αριστοτέλη, σύμφωνα με την οποία ο άνθρωπος είναι πολιτικό ον και ορμώμενη από όρεξη να προσφέρω στα κοινά, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Λαδόπουλο.

Ονομάζομαι Πολίτη Βασιλική και είμαι απόφοιτος του πανεπιστημίου Πατρών του τμήματος Χημείας με ειδίκευση στην κβαντική υπολογιστική και πτυχιούχος φαρμακοποιός από το πανεπιστήμιο της Μπολόνια στην Ιταλία με ειδίκευση στην κοσμετολογία. Ταυτόχρονα, κατόπιν διετών σπουδών στην σχολή Μουσικοθεραπείας Τζιοβάνα Φεράρι, στην Πάντοβα αλλά και στο ωδείο της Μπολόνια ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την μουσικοθεραπεία. Έχω εργαστεί σε φαρμακεία στην Ελλάδα και στην Ιταλία, αλλά την αγάπη μου και την προτίμησή μου τον τελευταίο χρόνο κέρδισε ‘η καλλιέργεια του ευζην’ που για εμένα εκπροσωπείται από το μακιγιάζ σύμφωνα με την μορφοψυχολογία (ή αλλιώς makeuptherapy) και η περιποίηση προσώπου.

Συνειδητοποιώντας ότι η αισθητική είναι μια αξία, καθότι προσδίδει ποιότητα στη ζωή μας άνοιξα εδώ και ένα χρόνο τη δική μου επιχείρηση με καλλυντικά και υπηρεσίες ομορφιάς. Όντας εξοικειωμένη πλέον, με τα δυσβάσταχτα προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν για να προοδεύσει και να αποδώσει μια επιχείρηση στις μέρες μας, θεωρώ ότι ο δήμος, το ευρύτερο μας σπίτι μπορεί και είναι αναγκαίο να στηρίζει τους επαγγελματίες.

Ταυτόχρονα, ως μια γυναίκα όπως όλες μας, που δίνει καθημερινά τον δικό της αγώνα για να είναι επιτυχημένη σύντροφος, επαγγελματίας, μελλοντική μητέρα θεωρώ ότι η παρουσία των γυναικών στην πολιτική είναι απαραίτητη. Από εμάς τις γυναίκες πηγάζει η σφαιρική αντίληψη της ζωής του απλού πολίτη, γιατί η κάθε γυναίκα αφουγκράζεται την καθημερινότητα μέσα από τον πολλαπλό της ρόλο, γιατί μέσα από τη δική της οπτική συμπληρώνεται η αντρική σκέψη!

Ποιες είναι οι επιδιώξεις του συνδυασμού μας που με εκπροσωπούν περισσότερο; Η ασφάλεια των δημοτών αλλά και όσων επισκέπτονται τον δήμο Χαλανδρίου, ο εκσυγχρονισμός με έργα υποδομής, η ανάπτυξη του πολιτιστικού τομέα (με την καθιέρωση μιας σειράς πολιτιστικών εκδηλώσεων), η διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για τα ΑΜΕΑ (με διάφορα μέσα), η ενίσχυση των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων (με τη δημιουργία ενός δικτύου προστασίας) αλλά και η ενίσχυση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του δήμου μας.

Ολοκληρώνοντας, θέλω να αναφερθώ σε έναν κύριο στόχο μας που είναι η δημιουργία μιας ουσιαστικά Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας με άλλα λόγια, μια Καθαρή Δημοκρατία! Ο δήμος σαν μια μεγάλη οικογένεια, πρέπει να λειτουργεί με φροντίδα για όλους, να ακούγεται η φωνή όλων των πολιτών μέσω των εκπροσώπων και να υπάρχει άμεση δράση και συνεργασία για το κοινό καλό. Αναμφίβολα, οι δυνάμεις που θα φέρουν σε πέρας αυτό το φιλόδοξο σχεδιασμό βρίσκονται στο συνδυασμό μας ‘Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι’, για έναν δήμο πρότυπο για όλους τους υπόλοιπους! και κατ’ επέκταση για μια καλύτερη Ελλάδα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s