Μυργιάννη Έλενη

Κλασσικό

murgianni.jpg

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Χαλάνδρι. Αποφοίτησα από το 3ο Γενικό Λύκειο Χαλανδρίου. Σπούδασα στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ρώμης (Universita degli Studi di Roma ‘’Tor Vergata’’). Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είμαι Δικηγόρος Παρ’ Εφέταις, Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και Μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων. Ασκώ μάχιμη, δικαστηριακή και συμβουλευτική δικηγορία στους Τομείς του Ποινικού και Αστικού Δικαίου. Έχω εκπροσωπήσει ιδιώτες και εταιρείες δραστηριοποιούμενες στον κατασκευαστικό χώρο. Ήμουν συνεργάτης στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) αναλαμβάνοντας επιτυχώς στα Ποινικά Δικαστήρια την υπεράσπιση Ατόμων που ανήκουν στις Ευπαθείς Κοινωνικά Ομάδες. Έχω συνεργασθεί με το Κέντρο Ερευνών για θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) παρέχοντας νομική συμβουλευτική σε κακοποιημένες Γυναίκες που υπήρξαν θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Μέσα από την επαγγελματική, κοινωνική και συνδικαλιστική μου εμπειρία, το αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς που έχω αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια ως μάχιμη δικηγόρος, αλλά και η αγάπη για την πόλη μου , το Χαλάνδρι όπου ζω από το 1983, με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό ΄΄Μπορούμε όλοι μαζί για το ΧΑΛΑΝΔΡΙ΄΄ με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Χαλανδρίου Ιωάννη Λαδόπουλο. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνισθώ μαζί του για ένα καλύτερο ΧΑΛΑΝΔΡΙ που μας αξίζει.

1α (22)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s