Οδοιπορικό στο σημερινό Χαλάνδρι

Κλασσικό

Ladopoulos (2)UPΚάνοντας μια βόλτα στο κέντρο του Χαλανδρίου, μπορεί ο καθένας να δει την άθλια κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει  τα πεζοδρόμια της πόλης μας.

Η  κακή έως και ανύπαρκτη συντήρησή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης πενταετίας, οδηγούν σε επικίνδυνες καταστάσεις τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες του Χαλανδρίου.

Πέρα από την άσχημη εικόνα, αυτομάτως δημιουργείται πρόβλημα για γονείς που δεν  μπορούν να κυκλοφορήσουν με ασφάλεια  στα πεζοδρόμια του Χαλανδρίου, έχοντας τα καρότσια με τα μωρά τους, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.
Ladopoulos (1)UP

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα άτομα που χρησιμοποιούν ειδικό αμαξίδιο, λόγω προβλημάτων υγείας, εκτοπίζοντας  τα έτσι στο περιθώριο, όπως και οι μεγαλύτερης ηλικίας πολίτες που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσχέρειες.

Τα στενά, σπασμένα και σε πολλά σημεία ανισόπεδα πεζοδρόμια δεδομένα αποτελούν πρόβλημα. Οι πολίτες όμως αντιμετωπίζουν και το γεγονός ότι επιπλέον παρεμποδίζονται από δέντρα, κολώνες (φωτισμού, ηλεκτροδότησης, ΗΣΑΠ), πυροσβεστικούς κρουνούς, στάσεις λεωφορείων, ακόμη και  εγκαταλελειμμένα κιόσκια του ΟΤΕ. Αντιμέτωποι με τα πεζοδρόμια “μετ’ εμποδίων” οι πολίτες αναγκάζονται  σε πολλά σημεία να κατέβουν από τα πεζοδρόμια εκθέτοντας τον εαυτό τους στον κίνδυνο της ασφάλτου.

Ladopoulos (3)UP

Έχουμε καταστήσει σαφές ότι ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ στην δια πλάτυνση και την τακτική συντήρηση των πεζοδρομίων αλλά και στην πεζοδρόμηση του ιστορικού κέντρου του Χαλανδρίου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s