Ο Γιάννης Λαδόπουλος συνόδευσε τον υποψήφιο Περιφεριάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη κατά την περιοδεία του στο Χαλάνδρι

Κλασσικό
IMG_20190418_123847FIRST

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου, Γιάννης Λαδόπουλος, συνοδεύει τον υποψήφιο Περιφεριάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη κατά την περιοδεία του στο Χαλάνδρι

Τον Δήμαρχο Χαλανδρίου επισκέφτηκε στο Δημαρχείο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, όπου ο Δήμαρχος κ. Σίμος Ρούσσος του ανέπτυξε τα θέματα του Δήμου.

Ο κ. Πατούλης μαζί με υποψηφίους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Τμήμα όπου ενημερώθηκαν για την εγκληματικότητα, την οργανωτική δομή του τμήματος και την επιχειρησιακή δράση στην περιοχή ευθύνης του. Συζητήθηκε επίσης η συνεργασία της Δημοτικής αστυνομίας με την ΕΛΑΣ, δράση που έχει προταθεί από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Μπορούμε Όλοι Μαζί για το Χαλάνδρι», υποψήφιο Δήμαρχο, Γιάννη Λαδοπουλο.

Ακολούθησε περίπατος του κ. Γιώργου Πατούλη με τον υποψήφιο δήμαρχο Χαλανδρίου Γιάννη Λαδόπουλο και υποψηφίους δημοτικούς σύμβουλους του συνδυασμού “Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι” στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας για να αφουγκραστούν τα προβλήματα των πολιτών και καταστηματαρχών, ώστε ο κ. Πατούλης να δει από κοντά την κατάσταση το κέντρο του Χαλανδρίου.

Από τον συνδυασμό του κ. Λαδόπουλου, στον περίπατο συμμετείχαν η Χρυσούλα Σίσσυ Δαμίγου, ο Φώτης Καϊματζόγλου, ο Νίκος Μουζάκης και η Ελένη Μυργιάννη,

Κατόπιν ο κ. Πατούλης και η συντροφιά των υποψηφίων παρακάθισε στην τοπική καφετέρια Sixteen Bar όπου συζήτησαν για τα σχέδια ανάπτυξης αλλά και τα προβλήματα της πόλης στο πλαίσιο της περιφερείας, διαδημοτικά θέματα και την συνεργασία μεταξύ δήμου και περιφέρειας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s