Εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για τη δωρεά μυελού των οστών

Κλασσικό
57774972_641483082930129_7967377398817619968_n

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου, Γιάννης Λαδόπουλος,  μαζί με την κυρία Ξένια Παπασταύρου, Γραμματέας Ποιότητας Ζωής της Νέας Δημοκρατίας και διοργανώτρια της εκδήλωσης μετά το πέρας της.

O υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου, Γιάννης Λαδόπουλος παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα WinCancer διοργάνωσαν χθες, Δευτέρα, στα γραφεία του κόμματος ενημερωτική εκδήλωση για τη δωρεά μυελού των οστών. Κεντρικός στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών ώστε να μπορέσουν στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας να διαδώσουν παντού πόσο σημαντικό αλλά και πόσο εύκολο είναι να γίνει κανείς εθελοντής δότης.

H κ. Ξένια Παπασταύρου, Γραμματέας Ποιότητας Ζωής της Νέας Δημοκρατίας και διοργανώτρια της εκδήλωσης, υπογράμμισε ότι κάθε πολιτικός φορέας μπορεί και οφείλει να δραστηριοποιείται σε ζητήματα κοινωνικής προσφοράς.
Συγκεκριμένα, εκτός από τον κ. Ανδρέα Καραμπίνη, Πρόεδρο του Ελληνικού οργανισμού μεταμοσχεύσεων, στην εκδήλωση μίλησαν και ο κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ο κ. Στέλιος Γραφάκος, επιστημονικός Διευθυντής του συλλόγου Όραμα Ελπίδας, η κ. Μαρία Κώστογλου, εκπρόσωπος του ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή, η κ. Μαρία Τρυφωνίδου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο “Η Φλόγα”, και από την ΑΜΚΕ “Καρκινάκι” οι κ. Γιάννης Λιαρός και κ. Άννα Γιαμπουρά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s