Πάρτι στην πλατεία Χαλανδρίου!

Κλασσικό

vradaki

Η συζήτηση που ξεκίνησε στο περίπτερο του συνδυασμού μας, Μπορούμε Όλοι Μαζί για το Χαλάνδρι, στην πλατεία Χαλανδρίου Σάββατο  νωρίς το βράδυ κατέληξε σε συγκέντρωση ανταλλαγής απόψεων, χωρίς πάθη και εντάσεις αλλά με σα γιορτή πολιτικού πολιτισμού, και τελικά σε πάρτι με πολύ κρασί και λιχουδιές.

Με χαρά κεράσαμε τους ελάχιστους που είχαν μείνει βράδυ Σαββάτου στα περίπτερά τους στην πλατεία και τους μεταφέραμε το κεφάτο κλίμα αν και αντίπαλοι. Φαίνεται πως η ενημέρωση των δημοτών έχει ημερομηνία λήξης και ωράριο για κάποιους. Εμείς θα συνεχίσουμε με το χαμόγελο να λέμε αλήθειες, χωρίς να λαϊκίζουμε και χωρίς να προσπαθούμε να μοιάσουμε σε όσους για μια καρέκλα υπόσχονται και «την μητέρα τους».

Ευχαριστούμε όλους τους δημότες που στάθηκαν να ανταλλάξουμε απόψεις και να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα που πολεμούν καθημερινά να ξεπεράσουν. Για ένα Χαλάνδρι στολίδι, μια ευρωπαϊκή πόλη που θα αξίζει να ζεις, να επιχειρείς, να ακμάζεις. Για εμάς και τα παιδιά μας, για το Χαλάνδρι που μπορούμε Όλοι Μαζί να έχουμε.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Λαδόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι έδωσαν το παρόν στο «πάρτι» που στήθηκε έξω από το εκλογικό περίπτερο στην πλατεία Χαλανδρίου.

Ραντεβού την Τρίτη 21 Μαΐου για την προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Λαδόπουλου. Γιατί Μπορούμε Όλοι Μαζί για το Χαλάνδρι. Γιατί, μας αξίζει ένας Δήμαρχος χωρίς κομματικές παρωπίδες και πολιτικές ομηρίες από άεργους πολιτικάντηδες κομματικών τζακιών και σωλήνων. Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε Γιάννη Λαδόπουλο. Ψηφίζουμε έργο, εντιμότητα, διαφάνεια. Ψηφίζουμε για το μέλλον των παιδιών μας, για μια πόλη που αξίζει να ζεις! Στην υγειά μας!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s