Γιάννης Λαδόπουλος: Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι – Άρθρο στο Πρώτο Θέμα

Κλασσικό

ladopoulos

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου ανακοίνωσε ότι θα αποποιηθεί της δημαρχιακής αποζημίωσης υπέρ των κοινωνικών δομών του Δήμου

Με το σύνθημα «Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι», ο Γιάννης Λαδόπουλος διεκδικεί τη θέση του δημάρχου Χαλανδρίου, με μοναδικό γνώμονα τη βελτίωση της ζωής των δημοτών και την επίλυση των καθημερινών τους προβλημάτων.

Ο κ. Λαδόπουλος ανακοίνωσε ότι όταν εκλεγεί Δήμαρχος θα αποποιηθεί της δημαρχικής αποζημιώσεως, υπέρ των κοινωνικών δομών του Δήμου, για τις οποίες, όπως τόνισε, εργάζεται πολλά χρόνια τώρα, ανιδιοτελώς.

Σε ομιλία του, ο κ. Λαδόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους του συνδυασμού του τονίζοντας την πολυσυλλεκτικότητα του. Ανάμεσα στα προβλήματα τα οποία στοχοποίησε ως προτεραιότητες του συνδυαμού όταν κερίδει τις εκλογές ήταν: Το κυκλοφοριακό πρόβλημα, η πράσινη αειφόρος ανάπτυξη, η καθαριότητα, η βιώσιμη αστική κινητικότητα, οι δημοτικές υποδομές, η ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους, η πεζοδρόμηση του ιστορικού κέντρου, η μετάβαση στην κυκλική οικονομία.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού χαρακτηρίζεται από την ποιότητα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ενώ ταυτόχρονα είναι ισχυρό και προδήλως πειστικό για να στηρίξει την υλοποίηση των αναγκαίων, σύγχρονων, και καινοτόμων έργων και δράσεων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Αναφερόμενος στα στελέχη του συνδυασμού ο κ. Λαδόπουλος τα χαρακτήρισε άξιους, σοβαρούς, αξιοπρεπείς και έντιμους Χαλανδραίους, που χαρακτηρίζονται από σύγχρονη σκέψη και νοοτροπία.

«Στην τελική ευθεία λοιπόν, με γνώμονα το μέλλον του Δήμου μας για τον εκσυγχρονισμό του, για την ασφάλεια, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Για τους δημότες, για τα παιδιά μας, για ΑΜΕΑ, για όλους. Για ένα Χαλάνδρι  που αξίζει να ζεις και να δημιουργείς. Δώστε μας την εντολή να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας για την πόλη μας με δύναμη και αποφασιστικότητα μαζί σας. Ψηφίζουμε έργο, «εντιμότητα, διαφάνεια. Ψηφίζουμε για το μέλλον των παιδιών μας, για μια πόλη που αξίζει να ζεις!», είπε μεταξύ άλλων.

protothema

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s